Katt tagen av polisen

poliskattHar ni hört talas om cyklande poliser? Södermalms polisdistrikt i Stockholm har ett sådant gäng och cykel är ett fantastiskt hjälpmedel när det kommer till polisarbete. ”Man tar sig fram snabbt, smidigt och tyst (Även miljövänligt, icke att förglömma). Man får också så mycket lättare kontakt med folk, kan kliva av och prata med förskolebarn, eller varför inte spela lite fotboll med femteklassare (Kollegan släppte in ett mycket snöpligt mål).” skriver polisen på sin FB idag.

Och så berättar de hur den här lilla kattflickan Tuffis hittades på vift trippandes över ett övergångsställe vid Reimersholme. De tysta cyklarna gjorde att hon inte skrämdes, utan poliserna kunde kliva av och mötas av en väldigt kelen liten katt. De misstänkte direkt att hon var en kattunge som smitit ut. Tack vare uppgifter i hennes halsband kunde ägaren kontaktas och Tuffis kunde strax därefter återbördas till sitt hem. HurrJam vad bra! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katt tagen av polisen”

  1. Härligt att polisen särskilt betonar att Tuffis gick på övergångsstället!!
    Nosbuff till söte Tuffis och snälle polisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *