HitteKattens Dag 7/9

hittekattens-dag-2014
Första Hittekattens Dag ägde rum söndagen den 4:e september 2005. Under de efterföljande åren har dagen växt till sig. Flera katthem har haft öppet hus och det har börjat hända lite olika saker. Nu är det dags för 10:e upplagan av Hittekattens Dag som 2014 äger rum den 7:e september.

Hur firar Ditt Katthem?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “HitteKattens Dag 7/9”

 1. ”Vårat” katthem ska ha ett jätteloppis och hoppas att det kommer massor av människor som vill stödja verksamheten och kanske skaffa en ny familjemedlem. Efter själva loppisen kommer det finnas möjlighet att besöka den eller de katter som man sett under eftermiddagen och vill bekanta sig med. När det är loppis får man inte gå inte till kompisarna, för det blir så stressigt ändå med alla människor som rör sig i huset, men när det är slut kommer det finnas ansvariga som hjälper till att visa och boka ut familjemedlemmar.

  Så välkomna kl. 13 – 16 önskar vi på Stockholms Katthems vägnar.
  *nosgos’ Chanda och Milton
  PS
  Ni kommer såklart träffa matte där. Det är hon som ser ut som om hon har panik och springer omkring överallt *fniss*

  1. Mjau, det tråkiga är att matte jobbar heldag och Stora matte håller till hos Gammelmatte på sjukhuset. Samt husse sover. Inget är som det ska! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *