Robin Williams

httpv://youtu.be/vuiE3wAq7QM
Nano, nano…
rw
Vem ska nu gå ut med din katt i koppel och busa med hunden??
”Literally walked the cat the other day. We walked the cat and another dog came by, walked past the cat, and went what the fuck? And the cat just looked like yeah, it’s real. And the cat’s on a leash. It was so funny. The cat just looked back like yeah, get over yourself. It’s crazy shit, thanks.”
httpv://youtu.be/-OxZVeovPJs

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Robin Williams”

    1. Mjau, men hans filmer kommer nog att väckas till nytt påseende av många nu… Will Hunting, Goodmorning Vietnam, Döda poeters sällskap… Suck.. TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *