Ingen gåva är för liten

IMG_1702
På Örebro Katthem får vi då och då besök av en omtänksam och rar flicka, som sparar och skänker sina små slantar till sina favoritkatthem. Hon räknar dessa pengar, fördelar dem och märker noga upp belopp på små påsar. Och det finaste av allt: Vi får hennes förtroende att skicka de pengapåsar som inte är ”våra” vidare!

Det gör vi så klart med största noggrannhet:
Inbet
En människas gåva, given i kärlek, ska ha stor respekt vare sig det handlar om 1000 kr eller om 27 kr… Det är handlingen att GE som är väsentlig, och den som tar emot ska vara ödmjuk för gåvans mening: Att någon BRYR SIG!

Med andra jam höjer vi här tassen och tackar från hjärtat för allt vi får – både till Örebro katthem och till andra katters hjälp! *bugar*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ingen gåva är för liten”

  1. Vilken fantastisk liten flicka! Tass five och svansdans för henne och alla andra som skänker av det de har och inte bara av sitt överflöd. Vi blir så rörda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *