Bekant synsätt…

art självbild

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Bekant synsätt…”

  1. Hej Wikki!
    Jag har en påse med fryst Mush barfmat till katter hemma som inte var så populärt hos oss men som jag tänkte ge vidare till Örebro katthem. Det jag undrar över är om katthemmet har frys så det finns möjlighet att förvara maten?
    Mvh Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *