Tasseriet förlängt! Eftersom jag slarvat…

…och tappat bort mail och sånt så några av mina kära deltagare inte fått chans att skicka in tävlingssvar! Vi kör Tasseriet t o m fredag 1/8 kl 20 istället! Kanske fler  vill vara med?!
skor
Ibland har man bara råkat kliva i fel skor på morgonen och då blir resultatet därefter!
Förlåt förlåt förlåt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Tasseriet förlängt! Eftersom jag slarvat…”

  1. Vilken sorglig läsning :-(, vi blir så arga å ledsna, synd att dessa katter hamnade i händer som ser avlivning som lösning för dem ALLA. Några kan visserligen vara illa där ann men att alla skulle vara jätte sjuka skyggisar som ej kan bli tryggisar det köper vi INTE!!!!!

    1. Mjau, det trista är att dessa katter bedöms av människor som inte har minsta erfarenhet av bra katthantering – de använder en förlegad måttstock med fel metod och av den utläser de en felvald lösning som inte löser någonting men kostar skattebetalarna en massa pengar! MORR! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *