Som jag trodde: Avlivning… Stackars missar…

Aftonbladet skriver om katterna, som jag berättade om i förmiddags:
”Katterna omhändertogs i förra veckan och befinner sig på ett pensionat där de har veterinärbesiktigats. Och idag kom beskedet – katterna måste avlivas. Länsveterinären skriver i sitt beslut: “Katterna är mer eller mindre förvildade och skygga. Kattgruppen visar också tecken på smittsam sjukdom, undernäring och gravt eftersatt omvårdnad…” Polisen får nu i uppdrag att avliva djuren.”

Vilket antagligen är genomfört redan – och den gamle mannen kommer sedan, mitt i allt elände, att få en salt nota från pensionatet och polisen för alltsammans… Det är svenskt rättsväsande idag kontra katter: De är inte värda mycket men kan kosta desto mer!
honnör
SkaparKatten, ta dem i dina mjuka Tassar och ge dem Tröst! *sniff*

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Som jag trodde: Avlivning… Stackars missar…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *