Visitors…

Vilken dag!!! Besök av Loa, Tomsa och Neko samt Stora matte – och en Very Large Green Burning Wabbit!!! Se själva:
IMG_1479IMG_1484
Men oj den kommer häråt – och nedåt??!
IMG_1481IMG_1486
Den gröna  saken verkar inte komma över taken…
IMG_1488
Nu står den där och kikar på oss!
IMG_1491
Jag gömmer mig i min nya kattong! Gröna gloende kaniner???! Här?
IMG_1483

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *