I hatten inför det nya året?

hat New-Years-Cranky-Cat
httpv://youtu.be/ejZnPz0B4xQ

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “I hatten inför det nya året?”

  1. Mjau, vi bryr oss inte så mycket – då är det mer att Nova blir rädd när det ringer på dörren… Hon vet att bara ”främmande” ringer på, vänner knackar! Och ”främmande” är läskigt enligt henne! TassKram Wikki

 1. Underbart 😀
  Jag har oxå Nyårshatten på mig hihi

  •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
  NEW YEAR ☆ 2014!

  /Jam & Kram Annmi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *