”Vårat katthem” önskar GOTT NYTT ÅR!

nyår kh pi
Tack till alla er som hjälper Örebro Katthem att vara vad det är: En varm räddande famn för mängder av hemlösa katter! Ni är bäst! NyårsTass på er!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “”Vårat katthem” önskar GOTT NYTT ÅR!”

    1. Kurr, det blir det nog… Jag hoppas bara att våra katthemsmissar slipper vara smällarrädda… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *