Nostalgia

Försöker göra ett nyårskort och letar foton… Oj vilka fynd jag gör. Matte, minns du den här:
950227-614x422-custom

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nostalgia”

  1. Mjau, kanske någon kan bli inspirerad av den! *fniss*
   Gott Nytt År till er också, kattmaffian!
   TassKram Wikki

 1. Åh vilken härlig tårta! Man blir glad ända ut i svanstippen av den och matte säger att hon hade blivit överlycklig av en sån tårta både när hon var liten och nu i vuxen ålder 🙂
  Vi passar på att önska er ett riktigt gott nytt år också!
  *nosbuffar*

  1. Mjau, det var en hemmagjord specialare – smaskiga päronmöss med chokladsvansar – när matte fyllde 6 år. Visst blir man glad… Stora matte får väl upprepa tårtdesignen sen när matte fyller i februari!? Eller kanske repris på dinosaurietårtan, kommer du ihåg den matte? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *