En sida för kattlig njutning

Det finns inget mer vilsamt för själen än att titta på katter… Och har man ingen katt hos sig, så finns det ett överflöd på nätet! Du hittar en av mina favoritsidor om du klickar på bilden här:
aol
Här kan jag sitta och mysa med sköna kattbilder från allstans delar av världen, flera gånger om dagen… Se upp, du kan också bli ”addict”!

 

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *