Man tänker att man ”SKA” alldeles för mycket…

Apropå gårdagens nyårslöften:
cat-new-year-resolutions-coloured
Jag har citerat Stora mattes ”management program” förr här på bloggen:

Varje morgon pigg och rask
tar jag mig en kaffekask
Sen gör jag arbetsplan
för hela långa da’n
….
….
Sen ger jag fan i den
och går till sängs igen

kaffekask
Jag kan meddela att det fungerar lika bra med mjölk!
(Istället för kaffe. Och lika äckligt!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *