HurrJam för nytt bud på tavlan!

IMG_2684
Här är ett nytt bud på Stinas vackra kattavla:

2500 kr  jamar  Kjelle Bus!

Du hittar auktionen om tavlan HÄR – och nu har jag beslutat att behållningen för tavlan ska delas lika mellan Stockholms katthem och Örebro katthem, därför att dessa katthem inom kort kommer att hjälpas åt att ta hand om en stor grupp katter från ett ställe i Nora!

fiddeli1

Omkring för ett år sedan räddades Fiddelisa och mer än 30 katter från samma ställe. Hoppet är att denna gång få helt stopp på ”kattproduktionen” där genom kastrering och omplacering. Det hjälper ju inte att djurägaren är snäll mot alla katterna och verkligen tycker mycket om dem när de hela tiden blir för många! En bra insats värd att stödja tycker vi!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “HurrJam för nytt bud på tavlan!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *