Doodle Cats – ännu mer julklappstips!

doodlecat
Katten Pixie har en underbart  kreativ matte som heter Beth Wilson, och som gör härligt charmiga presentartiklar med sina högst speciella ”Doodle Cats”: Knappar, nyckelringar, kort, örhängen… Alla de charmiga produkterna finns i Beths Etsy shop och du hinner faktiskt få hem dem till jul!
keyrings
Jag har särskilt förälskat mig i ett set med fem små katt-knappar:
doodles
…och så klart hittar du Doodle Cats på FB!
Kurr! Tack för lånet av bilderna, Beth!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *