Det kan bara hända på IKEA…

httpv://youtu.be/vCB7RqGS684
När kommer ”IKEA STÖDER LOKALA KATTHEM”?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det kan bara hända på IKEA…”

    1. Stora matte har pratat med dem och de har ”princiiiiper” att bara stödja vissa stora projekt. Suck. NosPuss Wikki

      1. Om de bara vill stödja stora projekt, kan de väl bidra till ett kastrerings- & märkningsprojekt för katter runtom i Sverige. Det projektet borde väl bli tillräckligt stort för dem…?

        / Barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *