Dags att tävla igen: Lussekatt 2013

linnsen-lucia2Vem ska ta över Luciakronan efter förra årets Lucia, den bestämda Linnsen, på HitteKatteriFokus årliga fototävling? Anmäl din bästa bild till tävlingen LUSSEKATT 2013 (Länk HÄR) och se om du kan bli årets vinnare??!

bom

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Dags att tävla igen: Lussekatt 2013”

    1. Kjelle, du har ju varit så framgångsrik i en massa tävlingar, du tycks få fina paket hela tiden! Du hade säkert vunnit den här också, så jag gissar att du är GENTLEMANNAKATT som vanligt och överlåter segerchansen till någon annan?!! *blink* NosPuss Wikki

  1. Linnsen var mattes favorit förra året, men det fanns en massa andra fina missar också. Hoppas många skickar in bidrag så matte, som är med i juryn, får det riktigt svårt att välja ut finalisterna. 🙂

  2. Hihihi, jag är riktigt sur på den bilden! Hmm, det är konstigt att alla tvåbeningar gillar den så… Men det var ROLIGT att vinna tävlingen! 😀

    Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *