Så här skulle jag vilja bli avporträtterad!!!

Den skicklige uzbekiske konstnären Eldar Zakirov har gjort en serie digitala ”målningar” som kallas ”Eremitagets hovkatter”, och det här är min favorit av dem:
the-hermitage-court-cats-eldar-zakirov06
Hovmästarkatten! Tänk att bli så vackert avbildad?! Jag älskar de eleganta morrhåren!

”The Hermitage Court Cats” visar flera eleganta katter iförda hovklädslar som en gång i tiden klädde motsvarande personer som tjänstgjorde hos de ryska tsarer som levde och bodde i Vinterpalatset i Sankt Petersburg. Zakirov lyckas få det att se precis ut som klassiska oljemålningar med underbara detaljer – de känns både majestätiska och historiska! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Så här skulle jag vilja bli avporträtterad!!!”

  1. Tipsa matte om att klippa in ditt huvud i bilden och sedan skicka det till någon som gör kanvastavlor av fotografier. Du kommer bli så stilig! Kanske Nova kan få en egen tavla av sig också?

    1. Mjau, jag har tänkt att låta någon känd konstnär måla mitt porträtt – ska bra hitta någon som erbjuder sig! Lön utbetalas i nospussar! TassKram Wikki

      1. Åååh vad sorgligt att jag inte kan bättre än streckgubbar! Hade annars gärna målat av dig mot nospussar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *