Har du testat MeowSnap?

lek
Så här roliga kattporträtt kan du fånga i appen!
snapapple
Matte, kan vi leka det här på din telefon och bli fotograferade samtidigt?? Här är en nördig rescension av en icke djurägare (Men entustiastisk rescensent!) som trots allt ger MeowSnap gott betyg:
httpv://youtu.be/inAll7y9TIM
Du hittar MeowSnap HÄR i AppStore! Det kanske finns liknande för icke Applesmartphones? Tipsa mig gärna i så fall!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Har du testat MeowSnap?”

  1. Matte laddade snabbt ned MeowSnap. Röda pricken var skoj att jaga, sedan fanns det fjäril och fisk också. Och visst blev det en massa bilder… särskilt Isak var expert på seriefotografering när han smackade till skärmen med tassen. Kurr och burr.

  2. Mjau matte har inte så mycket pengar just nu, så hon kanske laddar ner den när hon får pengar nästa vecka, mjau
    Annars har hon iphone, så hon kan ladda ner den från app store
    vi såg att den fanns där.

    Tass tass

    1. Mjau, jag kan tänka mig att det är ungefär lika skoj som att jaga myror på stenplattorna vid verandan ute på Landet!? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *