En bild som gör mig glad

IMG_0013 (39)
Den här veckan har det som vanligt ringt mycket i katträddarnas mobiler…

Vår medarbetare Anneli berättar: ”Vilken tur att jag var på katthemmet med en bur i hand precis när de ringde från ByggMax. En katt har varit där i över en vecka, men då den nu hade tagit sig in i butiken, så var de tvungna att fånga den innan stängning eftersom de har rörelselarm där inne!” Hon störtade iväg på en gång och med hjälp av Byggmaxpersonalen Eva och Håkan samt kunder var den lurviga missen snart fångad.
b2
”Ja, ett stort tack till den man som lyckades fånga henne och dra fram henne under alla hyllor till slut. Han är nytatuerad på armen nu. Det står ”Busan was here”!” sa Anneli och Eva tillade: ”Det här kan man allt säga va en annorlunda dag på jobbet….”

När katten väl var infångad skulle den ju placeras någonstans. Anneli ringde runt och försökte lösa situationen, och lade snabbt upp foton på Facebooksidan ”Hittade och försvunna katter/hundar i Örebro” ”b1Dålig bild men någon kanske känner igen den ändå?” Intagningsansvariga Kicki på katthemmet hänvisade till vår klippa Brittmari som kan vara akut jourhem. Brittmari åkte genast mot ByggMax….  Under tiden hittade en annan medarbetare, Elin, en matchande efterlysning (Bilden till höger) på katthemmets annonssida och meddelade ”Ja! Det är Busan! Hon försvann från Hovsta 27/10!”

b3Anneli fick telefonnumret och ringde Busans husse som sa att han kunde komma direkt och kolla. När han anlände, satte han sig ner på huk vid buren och sade: ”Hej Busan!” varpå Busan svarade med ett litet jamande. Och Anneli avslutar ”Lyckan är total. Har aldrig sett sådan glädje inne på ByggMax någon gång, trots alla bra kampanjer och priser, sååå härligt. Är trött men oerhört lättad och glad. Brittmari hann fram och fick vara med på återföreningen.  Hoppas att barnen vart överlyckliga nu när Busan kom hem igen! Nu ska jag ta en dusch efter att ha ålat runt på ByggMax på golvet under pallar och hyllor till alla kunders förtjusning. En del har hjälpt till och en del har hejat på bara… Jag lovade alla kunder 10% på hela köpet för den som lyckades fånga in katten, till butikschefens förskräckelse.” och ler lyckligt. Men lyckligast är nog Busan!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “En bild som gör mig glad”

  1. Härligt med en historia som slutar sååå bra! Vi blir så glada!
    Hälsar Sven å Räkan som klappar i tassarna!

  2. Vilken solig historia! Hos oss var det en kisse som gick in på Blomsterlandet och ville bo där. Hon är örontatuerad men det är hennes gamla matte som står kvar i registret. Typiskt!

    Puss puss från Fjutten!
    PS: Vi har snö!

    1. Mjau, mattes morbror var i dina trakter och jobbade i förra veckan och var tvungen att hyra ett 4hjuösdrivet fordon för att kunna ta sig fram… NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *