Fars Dag – en eftertanke

~~Fars dag!~~
554797_486940524693405_372292294_nDiesel var en vacker och ståtlig far!

Att bli pappa sägs vara en unik känsla!

1463482_571459072908216_1753900662_nIngen brydde sig om stolta Diesels avkommor genom åren, när han vandrade omkring i hemlösheten. Ingen vet eller bryr sig om vart alla hans vackra söner och döttrar har tagit vägen. Vissa har säkerligen överlevt och förökat sig, medan andra har svultit eller plågsamt frusit ihjäl. Ingen hedrade honom efter varje gång han fick barn.

Denna stolta fader är det inte många som ägnar en tanke åt idag, då han, i mångas ögon endast var en utsliten hemlös och sjuk katt som vandrade på våra gator.

Jag tänder ett ljus i Diesels ära och för alla andra pappor som inte har någonstans att ta vägen!


Ser du en hemlös katt….
Reagera och AGERA!!

(Text och bilder kommer från ”Hopp för Hemlösa” som räddar katterna i kolonin i Botkyrka, tack för att vi får låna dem!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *