Besviken på Hemmets Journal

Matte köpte tidning HJ lockad av rubriken på framsidan:
hj
”8 sidor KATTEXTRA”

Gissa om vi blev besvikna!
För det första fanns där bara SJU sidor som handlade om katter…
För det andra var tre helsidor av detta bara reklam!

Morr! Dåligt, HJ!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Besviken på Hemmets Journal”

  1. Fyjam vad trist!
    Tack för varningen, för matte hade troligtvis köpt den också om hon hade sett den där framsidan i affären.
    *nosbuffar*

    1. Mjau halva alla tidningar är iofs reklam, men det här tycker jag är lite felaktig marknadsföring! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *