En Look-alike: Tottis

tottis3 tottis2
Visst är det lite ”Wikki” över den här snygga killen som just flyttat in på Örebro katthem?!
Han är semilånghårig, född 2008. På katthemmets hemsida beskrivs Tottis så här: ”Van innekatt. Social och trevlig. Kattvan och vill gärna ha sällskap av annan katt. Kommer från Stockholm.” Han har redan charmat all personal! I morgon kan du träffa Tottis och de andra på Öppet Hus mellan kl 13-16.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En Look-alike: Tottis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *