Idag! Skynda dig och kom!

cafe
Och Örebro Katthem har som alltid på söndagar sitt ”Öppet Hus” på Sockengatan 5 då du kan träffa katterna som söker hem från kl 13 till kl 16. Välkommen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Idag! Skynda dig och kom!”

  1. Våran matte fick höra att medan hon lyssnade på bandet ”Steve ’ som hade konsert och skänker pengar när de säljer sin jättefina skiva ’Ella the Cat’ så kom samtidigt rekord många besökare till Café Katt! Om din 2-bening vill höra hur bra det låter, gå in på jazzwithsteve com Visst är det ’häftigt’ att vi katter fått en skiva tillägnad oss?!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *