Somna inte ifrån HöstTasseriet T19!

my-valentine
Du har tid på dig till i kväll kl 20.00 att posta din gissning i tävlingen om det här fina vinstpaketet:
IMG_7044

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Somna inte ifrån HöstTasseriet T19!”

  1. Fnissjam, jag kom på att vi glömde skicka in gissningarna fast matte har tassat in pengar.
    Kom killar, nu måste vi gnugga geniknölarna lite.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *