Grattis på 9-årsdagen Luddwig!

ludd
En riktig skeppskatt är han, vännen Luddwig! Hoppas husse firar dig med en äkta Krongrädde och något riktigt gott från kattdelikatessen! KurrJam KurrJam KurrJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Grattis på 9-årsdagen Luddwig!”

  1. Hurrjam för dig och kloka husse som ser till att du har både flytväst och säkerhetslina! Det är kärlek det ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *