En oroande bild

resa
Nej, faktiskt inte katt på huven i full fart – men bilden lurar ögat. Den här bilden har cirkulerat på reddit.com och fått många att yla högt i förskräckelse… Men enligt fotografen så har bilen bara startats och kissen som suttit på biltaket tar sig försiktigt utför rutan för att hoppa ned på marken. Jag vill hoppas att det stämmer! *ryser*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *