Mitt Nya Härliga Revir!

Nu hoppas jag att jag lyckas få ordning på alla promenadbilder från i förrgår!
Här ser ni mig – eller rättare sagt, min glada svansplym!
IMG_7121
Jag har konstaterat att det här katthuset är helt felbyggt – men med lite mer väggar, isolering och lite uppvärmning så skulle det kunna trygga tillvaron för några utekatter, eller hur? (Får ta ett jam med snickrande Stora husse sen…)
IMG_7124
Här ser ni ett av mina nya klätterträd! Jag tar fart med matte hängande efter i slowsnubbel och RUSAR uppför stammen – fast aldrig högre än två meter! Matte ska ju nå mig ifall kopplet fastnar!
IMG_7125
Mjau, så måste jag visa min fina reflexbricka också! Men matte säger att hon ska leta reda på min reflexväst, så att vi kan gå ut när det är mörkt också.
IMG_7129
Som ni ser, så har jag satt nästan full vinterpäls! Det är skönt att ha Wikki Fluff nu…
IMG_7130
Så här ser de andra av mina nya träd ut, de är perfekt klättervänliga och på lagom avstånd från varann. Nästan som om någon trädgårdsmästare tänkt på oss katter här!
IMG_7141
Puss på dig, Välkomnaren! Om du fryser så kan du få låna min blåa stickade tröja!
IMG_7145
Men oj vad mina små ben blir trötta efter fyra halvtrappor uppåt…
Kan du bära mig sista biten, matte?
IMG_7151

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Mitt Nya Härliga Revir!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *