Full rulle…

inlägg
Så här ser det ut i min bloggprofil, alldeles för många utkast som inte blir färdigskrivna! Suck – fakta saknas, svar om tillstånd att använda bilder inväntas, eller inspirationen tryter. Det finns en hel kattong med kladdlappar med bloggidéer också… Jag skulle vilja göra så här med dem:
rulle

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Full rulle…”

    1. Ni anar inte vilka kul inlägg det kunnat bli om jag kunnat komma över mattes kamera i kväll! Halloweensfest pågår…. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *