På väg mot nya höjder…

Det är en artikel i Blekingetidningen Sydöstran om vår vän Sören idag! Tyvärr ligger den på betaltidningssida, men jag kan berätta lite om vad det står i den! Rubriken är något som vi ju alla redan känner till:
klp
Och i artikeln berättar husse Lasse om hur Sören hjälper andra katter genom att klappa in pengar på marknader och utställningar. ”Pengarna som de får in skänks sedan till olika organisationer för hemlösa katter. Hemmen är nästan uteslutande ideellt drivna, och ekonomisk hjälp är ofta nödvändig verksamheternas fortlevnad.” Så sant jamat så!

Säkert har höjdaren Sören fått framsidan på tidningen och en egen löpsedel också?
Jag tror att vi ska hålla utkik efter Sören i fler media efter detta faktiskt!!!

Apropå andra höjdare, på FB hittade jag Cats in Space, som jag hoppas ska bli en ny favorit att följa… Vi katter har alltid haft en anknytning till rymden, tycker jag.

httpv://youtu.be/9DnQLI1XDzI
httpv://youtu.be/HOyVgjE8wCI

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “På väg mot nya höjder…”

    1. Mjau, jag hittade en notis i UNT också! Och nu vet jag att Sören troligen kommer med i tv på SydNytt i kväll kl 19.15 och P4 Extra i eftermiddag! *svansdans* TassKram Wikki

  1. Bilden du la ut var naturligtvis på omslaget Wikki. Matte sa att dom fick intervjua mig bara om jag fick en stor bild i Tidningen och det fick jag
    Fniss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *