Stjärnan

light
Min vän Goliat skrev så fint om Frasse i en kommentar på föregående inlägg:

Kära goa, underbara, medkattsliga Frasse.
Jorden har blivit en stjärna fattigare och
Skaparkatten har blivit en stjärna rikare.
Vi kommer att sakna dig så mycket.

Många många ljus tänds i kväll för vår vän! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Stjärnan”

  1. Det är så vackert, så poetiskt, så rörande och så kärleksfullt. Tårarna rinner när jag läser, det gör så ont att förlora den man älskar, men vilken lycka det ändå är att ha älskat, och att kunna älska. Min fine snälle kise, du lever för alltid i mitt hjärta…
    Kramar och tassklappar

    1. Mjau jag tycker Goliat fångat precis som det är i dessa få rader med så mycket kärlek! Vilka fina vänner vi har, eller hur!?! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *