HöstTasseriet T19 – äntligen!

Tack allihop för stort tålamod! Här kommer äntligen ett nytt Tasseri!!!
Se vad mycket fina saker du kan vinna:
IMG_7049
Vinstpaketet i helhet finns också på bild i ett tidigare inlägg (Länk HÄR) och som alltid så följer det med diverse blandat överraskningsgoodies som inte syns på fotona!
– Den naivistiska tavlan är målad av Eskilstunapersonligheten Peder Andersson, en festlig konstnär som har sin egen speciella stil, och helt uppenbart gillar katter!
– Bonaden är fyndad på Loppis och är säkert inte helt nytillverkad! (Bild på hela bonaden HÄR) Den kan hängas på väggen eller göras till en kudde eller vad man gillar!
– Så kommer det med en supersöt krokkatt som ni säkert ser att den är kommen från Sören Fernströms matte Nalles säkra pensel:
IMG_7054
– En liten fin bricka med bild av mig som unge (Kan man ju låtsas i alla fall!), ett par höstsköna turkosa glas med ljus i, en cool disktrasa, kattreflex, dreamies, pipleksak och en söt välkomnande porslinskatt tillhör paketet!
IMG_7055
– Samt avslutningsvis ett par varma gosiga röda tumvantarm en glatt leende vaskskrapa i kattformat, kattanteckningsblock och ett set kul klistermärken…IMG_7056
För att ha chans att vinna HöstTasseriet T19-paketet gör du så här:
– Hitta på en deltagarkod som ska börja med T19-… (T ex T19-Junsele, T19-kattnamnet eller T19-xBox329!)
– Lös tävlingsuppgiften som du hittar lite längre ned!
– Jama ditt svar på uppgiften, samt din valda deltagarkod, ditt namn och adress till mig på min mail bloggkatten@hotmail.com som vanligt.
– Tassa in din anmälningsavgift – minst 30 kr men valfritt ♥♥ om man vill skänka mer ♥♥ – på SnuffeFondens konto och i fältet för meddelande till betalningsmottagaren skriver du din deltagarkod.
snuffe2
– Om du vill får du tassa in en sammanlagd anmälningsavgift a 30 kr för varje katt i flocken som vill delta. Varje katt som svarar på tävlingsuppgiften har lika stor chans att vinna. Ange personligt tävlingssvar för varje katt i mailet, inte samma.
– DITT SVAR på tävlingsfrågan vill vi ha senast den 3/11 kl 20.00 och dagen efter kommer vinnaren att avslöjas!
– Behållningen den här gången kommer att gå just till SnuffeFonden för att finnas till hjälp åt vårdbehövande katter!

Och här är tävlingsuppgiften:
Som ni vet så har vi allihop flyttat till Nya Hemma! Det var en enda röra att packa och packa upp allting. Och alla våra flyttkartonger har varit härliga lekplatser och sovplatser och de byter plats hela tiden i roliga staplar. Att packa upp dem går inte med någon expressfart heller, för husse och matte mest sover/jobbar. (Vi hoppas dock ha röjt av merparten till jul!) Men… Hur många kartonger i olika storlekar tror du att vi har kvar att packa upp på fredag den 1 november??!
IMG_7021
(OBS, den här bilden är ett par veckor gammal! Den kan vara lite vilseledande…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “HöstTasseriet T19 – äntligen!”

  1. Tänk 19 Tasserier! Häftigt! Vi ska så klart vara med. Har haft lite problem med att komma och hälsa på hos dig Wikki, skönt att det äntligen fungerar igen. nosbuffar

    1. Mjau, nu fungerar det äntligen! Det kan ju hinna bli ett 20e Tasseri till jul kanske om vi har tur! Sammanlagt har Tasserierna jamat in en skön slant till många katthjälpare! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *