In search of angels

imagesCAHUJMB7
Nej, burr – inte än, tack!

Men alla de små katter som är där ute fortfarande?
Kontakta ditt lokala katthem och tala om att du kan vara jourhem!
Eller adoptera en hemlös katt! Din hjälp behövs – nu!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “In search of angels”

  1. Allra minst att du kan vara jourhem! Tänk på alla mammor som fött sina små sent och som nu bara några veckor gamla ska försöka överleva frostnätter när mamma måste ut för att försöka hitta litet mat för att överleva själv och kunna producera mjölk till bebisarna. Det blir kalla timmar när de minsta riskerar att dö av köld och undernäring.

    *snyft*

    1. Mjau, vi har flera sådana fall och det är bråttom att få in de minsta… En person hörde av sig och tyckte katthemmet kunde ta in några kattungar som var födda ute men se mamman skulle vara kvar (ute) för hon var så bra råttfångare, och såna kastrerade man ju INTE, det visste denne bestämt. Men vi kan läxan: Argumentera inte med idioter – de drar ned dig till sin nivå och där slår de dig för de är proffs på att vara idioter! Ställd inför vad lagen föreskriver så fick dock personen låta mamman följa med sina fräsbollar in i värmen. Men bara den här helgen har katthemmet flera nya nödrop för nya små misseungar… Det är nog ganska genomgående över hela det alltmer kyliga Sverige! *morrhårsdarr* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *