Trassel

9680-leopard-wire-yellow-big-cat-3d-0858
Ibland blir inte allt som man tänkt sej…

Matte och jag hade beställt tillbehör till Hittekattsbanden, men de kommer inte förrän i början av november. Suck. Men för dem som räknat med att ha Hittekattsband till Kattens Dag vid advent så ska vi kunna leverera i alla fall. Under tiden preparerar vi det vi kan med att klippa till de små pappersfickorna och skriva ut etikett till kuverten.

Och så skulle vi dra igång Tasseriet någon gång. Men bloggen bara har hickat och hackat, det är först idag den verkar någotsånär i ordning. Så jag hoppas det ska gå att posta inlägget i eftermiddag, äntligen!! Håll tassarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *