Katt med fortkörningsböter?

Jag har fått det här erbjudandet i min mail…
böter
För det första tycker jag att det borde vara olagligt att ”ersätta lagbrott” och dessutom kan man ju anse att ett försäkringsbolag ska ha bättre etisk grund om det ska vara seriöst. Och vad tror de att jag, en katt, framför för slags fordon? En CATerpillar?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katt med fortkörningsböter?”

 1. Ville bara dela med mig av denna länk till oss kattälskare emellan. En länk som du kan dela vidare, vet att du visat andra länkar på katter innan.

  http://www.wimp.com/kittenovercomes/

  Här är en katt som verkligen är en kämpe. Påminner mycket om min egen sjukdom som jag har.
  Ha en bra kväll…

  1. Tack så jättemycket för länken, jag kommer att använda den i ett inlägg om lilla Thumper i eftermiddag! NosPuss Wikki
   PS Kämpa på själv! Livet är värt att leva! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *