Ögonmåttet, husse?!

I morse:
Matte: ”Silver, om du åker förbi Jysk idag, när du besiktar bilen, kan du köpa en till sådan där brun matta med löv på?”
Husse: ”OK!”
IMG_0990
I kväll:
Matte: ”Silver, det är rätt mönster på mattan…. men den här är 67×240 cm… våran är 70x140cm…..”
Husse: ”Men den ser ut som våran!”

Nova och jag älskar våra människor. Kan man annat?!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ögonmåttet, husse?!”

 1. Husse har rätt! Mönstret stämmer ju 😉
  Storleken har väl ingen betydelse, eller??? *skrattar så morrisarna hoppar*
  Den går väl att byta till rätt storlek 🙂
  Annars får ni väl ha den på nåt annat ställe, den är ju jättefin! Idealisk för att ni, Wikki och Nova skall synas riktigt bra på den!

  =^.^=

  Nosbuffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *