Ursäkta dålig bloggning igår!

Matte, husse, Stora matte, Nova och jag hade låduppackningsdag och det tog en massa tid!
1) Först ska man hitta allt!
2) Sedan ska man komma på vart det ska..
3) Så ska man förpassa det dit!
4) Så ska tomma kattonger och skräp städas undan.
Och sedan börjar man om från 1) igen… IMG_6992
Matte tog sig an att plocka in böcker i de nya bokhyllorna. Vi har  MASSOR av böcker. Allt kommer inte att få plats… Trots fem nya hyllor!
IMG_6995
Jag besiktade och godkände den nya mattan i köket, den var behaglig.
IMG_6988
Och Nova tog sig en mycket försiktig tur ut i trapphuset. Hon blev lite förvirrad över att alla våningsplan ser likadana ut, och när hon ville in/hem så gick hon för all del till ”rätt dörr” även om det var på ”fel våning”… Jag har däremot inga problem att galoppera uppför eller nedför alla trappor nu!
IMG_6998
När vi kommer ut är matte dock noga med att förklara för mig att jag INTE får gå över gatan.
T o m ute på trottoaren får vi se upp, för där kommer mycket cyklister i full fart!
IMG_7008
Hissen har jag nu satt tassarna i och jag är inte rädd för ljudet av dörrarna som svoschar upp. Men jag VÄGRAR åka i den, då tassar jag hellre upp fyra trappor fastän jag är trött i benen vid sista trappstegen…
IMG_7009
Då är det bra att ha liggvänliga flyttkartonger kvar att vila trötta tassar på!
IMG_7019
Och Nova har krupit in i sin koja i klösträdet, alla har vi våra favoritställen!
IMG_7021

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ursäkta dålig bloggning igår!”

  1. Mjau, vi ser: Grottbjörnens folk där på golvet, dom böckerna har matte oxå läst. Nu håller hon på med den 6:te och sista boken om Ayla.
    Matte gillar oxå dom böckerna, *Fniss*
    Tass tass

    1. Mjau, husse och matte läser massor av fantasy också, helst på engelska. Allt får inte plats i hyllorna, det får stå dubbla rader böcker och vi ska investera i lite extra hyllplan… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *