Katt med rätt att upptäcka

Medans matte duschade så hittade jag ett spännande hål i golvet! Allt vatten rann ned där och bara försvann. Som nyfiken nos i en stor värld tog jag tass om saken för en grundlig utredning, och det visade sig att locket över hålet gick att ta loss:
avloppsmekaniker
Det var ju som gjort för att passa min tass! Hade tänkt lägga det i min kattong med bra-å-ha-saker, men matte säger att jag måste sätta tillbaka grunkan… Hm – vid vårat Gamla Hemma hade de faktiskt spärrat mina undersökningsrättigheter beträffande badkarsavloppet genom att lägga en tyngd över! Människor… Man är väl katt med rätt att upptäcka?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Katt med rätt att upptäcka”

  1. Den där grunkan pillar Bosse bort hela tiden här hemma och vår matte är ungefär lika glad för det som jag misstänker att din matte är. 🙂
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *