Snygga kläder…

Ibland kanske det inte sitter päls där man brukar ha den (Människor har en förmåga att vilja raka av det vackraste vi har när sårskador ska pysslas om!), eller ibland kanske man blir pyntad bara för ett särskilt tillfälle:
babytröja
Jag anser ju att varje katt egentligen klär bäst i sin egen vackra päls, men emellanåt syns verkligt klädsamma kattplagg på nätet:
med stil
Men för det mesta behövs bara lite fanTASSi för att inse hur ytterst välskräddad varje exklusiv kattpäls är:
bob2

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *