Vem uppfinner appen som hittar katten?

stör ejDet känns som om det borde vara enkelt – marknaden kryllar av små och stora appar som gör massor av praktiska saker: Hittar rätt restauranger, letar upp prisvärda event och vägleder dig till dina intressen. Men var finns de genomarbetade hitta-katten-appar som många kattägare behöver?

Oerhört många har sina mobiler och datorer fullpackade med bilder och info om sina kära katter, och om katten råkar smita ut eller springa bort känns det som att all den informationen överförd till en app kopplad till kattregistren, till katthemmens efterlysningssidor och polisens hittegodsregister (En katt är hittegods när den är ute på rymmen!) skulle vara den ideala sökaren!??

Har du hittat eller hittat på en användbar katt-app? Eller vem skulle månne kunna uppfinna en?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vem uppfinner appen som hittar katten?”

  1. Det borde finnas halsband med en liten gps-sändare så att man ser vart katten är. Nackdelen är förståss om missen tappar halsbandet.
    Men det borde gå att kombinera gps-sändare och chipmärkningen?
    Det vore faktiskt en jamarbra ide, då går det även att hitta innekatter som inte har halsband om de skulle råka rymma.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *