Uppackning, uppackning, uppackning…

VAAAAAAAAAAR har vi gömt Hittekattsbanden? Var är osthyveln? Hur fungerar tvättmaskinen? Ska diskmaskinen låta så där? Var är mattes svarta linne?

Att flytta sätter verkligen simultankapaciteten på prov! Vill man ha något får man chansa och fånga det i flykten!
mama-cat-reaching-for-amb

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Uppackning, uppackning, uppackning…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *