Rösta på Sommarkatt 2013

Min kompis Tanja är med på TVÅ fina bilder i HittekatteriFokus omröstning om vem som blir Sommarkatt 2013! Omröstningen pågår tom den 13/10 kl. 24:00. Det här är min favorit:
101jpg
Men jag har faktiskt röstat på flera av de andra missarna som också är jättefina!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Rösta på Sommarkatt 2013”

 1. Matte säger att hon blev utsparkad från hittekatter ifokus för en del år sedan, av ngn märklig anledning.
  Hon tänker inte krusa med att gå med igen.
  Visserligen böt hon efternamn för en del år sedan till sitt släktnamn,
  så hon skulle inte bli igenkänd där, ifall hon skulle gå med där igen,
  men NEJ säger matte.
  Krusa ska man inte göra.

  Tass tass

  1. Märkligt, brukar inte vara några oklara anledningar när Hittekatter sparkar ut nån, det finns ju tydliga regler och brukar varnas väldigt grundligt om man bryter mot dem? Nåjam det som hände då vet vi ju just inget om, och man behöver ju inte vara med om man inte vill, världen är fri. Fast visst är det trist om man känner sig orättvist utkastad. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *