Fullt upp!

IMG_6848
Stora matte och jag har sytt klart gardinerna! Jag låg på tyget så att det inte skulle glida omkring och trilla ned på golvet. Mycket skönt tyg, kan jag intyga…
IMG_6852
Sedan har jag varit ute på balkongen och hjälpt Stora husse rädda sina verktyg ur regnvattnet! Jag är en hejare på att köra skottkärra säckkärra!
IMG_6856
Stora matte frostade av frysen och matte flyttade ut ALLT ur kontorsrummet. (Husse har stoppat in öronproppar och dagsover efter nattjobb.) Så nu är här stökigare än nånsin. Det kom en reparatör och fixade våra trasiga bänkbelysningar också.
IMG_6859
Men nu artar det sig för matte har satt ihop bokhyllorna till kontoret – när allt blivit upplockat som ska vara i dem, då lättar röran garanterat!
IMG_6862

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Fullt upp!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *