Mycket kul att se på utställningar!

Kul burskyltar:
037
Häftiga kattsaker:
047
Den här kom oss att tänka på saknade mamma Semlan på Landet:
051
Det var ett myller av folk och katter:
052
Vissa burar hade annorlunda innehåll:
067
Mer bilder kommer så småningom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Mycket kul att se på utställningar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *