En ny Simon’s Cat-film! JubelJam!

httpv://youtu.be/G5FUH3eoizc

Kvällen är räddad!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En ny Simon’s Cat-film! JubelJam!”

  1. Jama om att ha känsla för katter, det är så på pricken! Underbart, kvällen är sannerligen räddad 🙂
    Fast somliga bara snusar och orkar inte ens kolla på roliga videor 🙂 Men synen av en sovande katt kan också rädda en kväll <3
    Många kramar och tassklappr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *