De synliga nätens tid

IMG_6645
Tassa ut på morgonen, tidigt, precis när det ljusnar, så ska du få se några av naturens mest intrikata broderier strödda med vattendiamanter!
IMG_6646
Det är så vackert att man blir helt andlös! Och detta skapar de små spindlarna utan vare sig ritning eller projektspecifikation… Visst är det små mirakel?
IMG_6651

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “De synliga nätens tid”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *