Just nu…

Lite fuktigt och disigt men skönt!
BALK

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Just nu…”

 1. Matte å husse har fixat ert ”nya hemma” paradis!
  Så stor och fin den är och vilken fin utsikt ni har 🙂
  Nu behövs bara kraftiga snören runt de inbyggda klätterpålarna, som håller för lite bus, sen ÄR ert uterum perfekt 😉

  =^.^=

  Nosbuffar

  1. Mjau, det är en bra idé. men jag tror vi får svårt att fixa väderbeständiga klätterrep som inte ser ”fel” ut… Det var noga att innätningen skulle vara ”diskret”, vilket den lyckligtvis är. Matte och Stora husse byggde ett kanonställe åt oss! NosPuss Wikki

 2. Jamarns vilken fin balkong ni har fått! Ni kommer garanterat få många härliga stunder där.
  Vad duktiga matte och Stora Husse har varit!
  *nosbuffar*

  1. Bara lite finlir kvar så kan vi ha det toppen där – en matta som tål väder och nåt ute-klätter! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *