Ni vet väl att korkar är kul?

Varför människor ska ha sina gamla vin- och champagnekorkar i glas som prydnad, det kan man ju undra! De har inte fattat hur kul korkar kan vara!
korkar
Så ta och gör en raid i det där glaset och hämta försiktigt en ny leksak!
lorky
Om du har riktigt händig människa så kan han/hon piffa upp korken så här till en riktigt klassig och kul kattleksak:
il_570xN_220410005

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *