Lättnad att vara därifrån…

Stora matte åkte till vårt nästan helt tomma Gamla hemma igår kväll för att hämta det sista av sådant som skulle forslas till Landet och möttes av denna syn:
IMG_6625
Vid tvättstugan och förskolan sattes avspärrningar upp och där sprang brandmän i tung rökdykarutrustning… Det stank av brandrök och några jobbade uppe på förskolans tak! Enligt NA misstänks att branden var anlagd. De här bilderna är tagna från köksfönstret i Gamla hemma i Vivalla, så nära var det med brand IGEN!!! Gissa om det känns skönt att vi inte bor där längre!
IMG_6628

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Lättnad att vara därifrån…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *