Wikki look alike

Alice har tipsat mig om den här reklamfilmen:
httpv://www.youtube.com/watch?v=3qqzjX87uqU&list=PL787375BE667DAF46&index=17
”Det är inte så likt i ansiktet, men när man ser kissen från sidan när den hoppar ner från matte ner i sängen…” jamar Alice – och hon har så rätt! Missen t o m rör sig som jag gör!!! Man kanske skulle ansöka till reklamfilmsbranschen?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Wikki look alike”

  1. Fnissjam, vad skoj att du höll med om att det var jamarlikt!
    Vi ropade alla 3 här första gången vi såg den att Wikki var på tv för då hann vi inte se ansiktet på missen.
    *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *